Titanic 3D

Titanic (1997)
IMDB
 • Hinnang
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
-
 • Tähtede klubi hinnang
 • 8.3

10. aprillil 1912. aastal alustab Inglismaalt oma esimest reisi luksusaurik “Titanic”, mida nimetati “unistuste laevaks”. Teiste reisijate seas on Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet), 17-aastane kõrgemasse seltskonda kuuluv neiu, keda lämmatavad ümbritseva keskkonna silmakirjalikud reeglid ja mõttetud normid. Reisil tutvub ta vaese kunstniku Jack Dawsoniga (Leonardo DiCaprio)... Noored aga ei tea, et laeva esimene merereis jääb ühtlasi ka viimaseks...

“Titanic” on film, mis on üsna mitme peatükiga kantud filmiajaloo mõttelisse "Kõige, kõige, kõige..." raamatusse. Kõigi aegade kalleim film, kõigi aegade suurim kassahitt (kuni James cameroni "Avatari" saabumiseni vähemalt), kõige rohkem võidetud Oscareid jne. Nüüd toob filmi stsenarist ja lavastaja James Cameron omaaegse suurfilmi meie kinoekraanidele veel suuremana ja paremana - digitaalselt täiustatuna ning lummavas 3D-formaadis saame taas kaasa elada Jacki ja Rose'i ning ka kõigi aegade kuulsaima laeva saatusele...

Romance
Tähtede Klubi liikmena teenid iga pileti eest 188 kinominutit
* reiting IMDB andmetel
3 tundi, 8 minutit

Vaata lähemalt