Titaanide raev 3D

Wrath of the Titans (2012)
IMDB
 • Hinnang
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
-
 • Tähtede klubi hinnang
 • 6.7

2010. aastal linastunud “Titaanide kokkupõrge” seiklus jätkub Jonathan Liebesmani vastvalminud järjes „Titaanide raev“.

Kümmekond aastat pärast hirmsa Krakeni üle võidu saavutamist üritab Zeusi (Liam Neeson) pooljumalast poeg Perseus (Sam Worthington) elada tagasihoidlikku külakaluri elu ning kasvatada oma 10-aastast poega Heliust.

Samal ajal leegitseb jumalate ja titaanide vahel võimuvõitlus. Inimeste vähene pühendumine on nõrgestanud jumalate mõjuvõimu. Nad on kaotamas kontrolli vangistatud titaanide ja nende metsiku juhi Kronose üle, kes on kauavalitsenud vendade Zeusi, Hadese (Ralph Fiennes) ja Poseidoni (Danny Huston) isa. Kolme venna võimuliit kukutas nende isa valitsuse juba kaua aega tagasi, mistõttu tuleb tal Tartaruse allmaailma vangikongis mädaneda.

Perseus ei suuda eirata oma tõelist kutsumust, kui Hades ning Zeusi jumalast poeg Ares (Edgar Ramírez) vahetavad pooli ning lepivad Kronosega kokku Zeusi kinnivõtmises. Zeusi jumalike võimete kahanedes muutuvad titaanid üha tugevamaks ning maa peal läheb põrgu lahti. Perseus asub rännakule allmaailma, et päästa Zeus, mis aitab kukutada titaanid ning päästa inimkonna. Selleks võtab ta appi sõjakuninganna Andromeda (Rosamund Pike), Poseidoni pooljumalast poja Argenori (Toby Kebbell) ning langenud jumala Hephaestuse (Bill Nighy).

Filmi režissöör on Jonathan Liebesman (“Maailma vallutamine: Lahing Los Angeles”), stsenaristideks Dan Mazeau, David Leslie Johnson ja Greg Berlanti. Tegelaskujud on loonud Beverly Cross.

Filmi produtsentide tiimi kuulusid Basil Iwanyk („Külm linn“), kelle käe alt valmis ka eelmine titaanide-film, Polly Cohen Johnsen, Thomas Tull, Jon Jashni, William Fay, Callum McDougall, Kevin De La Noy ja Louis Leterrier.

Osades Sam Worthington (“Avatar”), Oscari-nominendid Ralph Fiennes (“Inglise patsient”, “Harry Potter”) ning Liam Neeson (“Schindleri nimekiri“), Danny Huston, Edgar Ramírez, Bill Nighy, Toby Kebbell ja Rosamund Pike.

Adventure
Tähtede Klubi liikmena teenid iga pileti eest 90 kinominutit
* reiting IMDB andmetel
1 tund, 30 minutit

Vaata lähemalt